Over ons


“Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op wat belangrijk is: het genot van uw droom in vervulling laten gaan.”

Bouwen is een fantastische uitdaging. Meestal willen mensen een wens in vervulling laten gaan, soms is bouwen een noodzaak.

Tegelijkertijd weet men dat het nogal wat voeten in aarde kan hebben om een bouwplan te realiseren. Vergunningen, voorbereidingen, het kiezen van een architect en een aannemer. Wordt alles vervolgens zo gebouwd zoals het getekend is en worden de budgetten niet overschreden? Allemaal zorgelijke vraagstukken waardoor het enthousiasme vaak flink wordt ingeperkt. Bouwkundig Tekenbureau H. van den Brink kan deze zorgen voor u uit handen nemen door u te begeleiden tijdens het gehele proces van de bouw. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op wat belangrijk is: het in vervulling laten gaan van uw droom.

Alles begint met een persoonlijk gesprek. Wij geloven dat wij u pas écht van dienst kunnen zijn zodra we precies weten wat uw woonwens inhoudt. Dit doen wij door op een informele manier in gesprek te gaan over wat uw ideeën zijn en wat u van ons verwacht. Hierdoor leren wij u kennen en kunnen wij de diensten leveren die bij uw wens passen. Voor elke opdracht kunnen wij bouwen op onze jarenlange ervaring met het begeleiden van bouwprojecten.

U kunt altijd rekenen op open en heldere communicatie en een toekomstgericht en duurzaam ontwerp waar u jaren plezier van gaat hebben!

We leren u graag beter kennen.

We helpen u graag om uw droom in vervulling te laten gaan. Dit begint bij een goed gesprek.
Telefoon

+316 54 32 52 03