Tekenwerk


We maken een passende, toekomstgerichte en haalbare tekening.


Bouwtekeningen voor nieuwbouw, verbouw, woningbouw of utiliteitsbouw? Geen punt! Bij H. van den Brink kunt u er zeker van zijn dat u tekeningen krijgt die geheel afgestemd zijn op uw wensen; en dat is belangrijk.

Door ruime ervaring en betrokkenheid bij de realisatie van projecten weten wij precies wat wel en niet haalbaar is, zodat u niet voor onverwachte kosten of onmogelijkheden komt te staan.

Ontwerptekening

Een ontwerptekening is het begin van het tekenproces. Er wordt eerst een Plan van Eisen opgesteld, waar uw wensen duidelijk in komen te staan. Aan de hand van uw eisen doen wij u één of meerdere ontwerpvoorstellen. Hierbij wordt al rekening gehouden met het huidige bestemmingsplan.

Bestektekening

Als het ontwerp goedgekeurd en definitief is, kan er op basis van de ontwerptekening een bestektekening gemaakt worden. Een bestektekening wordt gebruikt om te inventariseren wat voor materiaal er nodig is en welke bouwprocessen er zullen zijn. Op basis van deze tekening kan er een aannemer aangenomen worden.

Werktekening

De werktekening wordt gebruikt om de bouw te realiseren. Het is dus van groot belang dat deze tekening exact is. Werktekeningen worden veelal bij grotere projecten gemaakt maar kunnen ook bij kleinere projecten worden gebruikt.

Twijfelt u over het soort tekening dat u nodig heeft of hoe het precies in zijn werk gaat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Digitaliseren en inmeten

Bij bestaande bouw waar een verbouwing plaats gaat vinden moeten er tekeningen zijn van het originele gebouw. De interieurarchitect of de elektricien zal u eerst vragen of er bestaande tekeningen aanwezig zijn. Als die niet aanwezig zijn dan kunnen wij die voor u verzorgen. Aan de hand van nauwkeurige metingen van de bestaande situatie kunnen wij uw kamer, woning of bedrijfspand digitaliseren. Deze metingen kunnen gebruikt worden door derden voor het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Telefoon

+316 54 32 52 03